آموزش کامل طرز تهیه املت عدس خوشمزه و مقوی –

آموزش کامل طرز تهیه املت عدس خوشمزه و مقوی –

آموزش کامل خوشمزه و مقوی

» برای این پست آموزش طرز تهیه  را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور ، این پست را دنبال کنید

:

عدس : نصف پيمانه

كلم بروكلي خردشده : 225 گرم

پياز قرمز حلقه شده : دو عدد

روغن مايع : دو قاشق غذاخوري

تخم مرغ : هشت عدد

آب يا شير : سه قاشق غذاخوري

گوجه‌فرنگي كوچك حلقه شده : 200 گرم

نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم

:

عدس را در قابلمه‌اي ريخته و حدود 25 دقيقه بپزيد. سپس كلم‌هاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد. روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقه‌هاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت 25 دقيقه بپزد.تخم‌مرغ‌ها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسه‌اي هم بزنيد و سبزيجات و گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.مخلوط تخم‌مرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد و با استفاده از يك كفگير مواد املت را به مركز تابه هدايت كنيد تا تخم‌مرغ‌هايي كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه خوشمزه و مقوی

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

آموزش کامل طرز تهیه املت عدس خوشمزه و مقوی –

آموزش کامل خوشمزه و مقوی

» برای این پست آموزش طرز تهیه  را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور ، این پست را دنبال کنید

:

عدس : نصف پيمانه

كلم بروكلي خردشده : 225 گرم

پياز قرمز حلقه شده : دو عدد

روغن مايع : دو قاشق غذاخوري

تخم مرغ : هشت عدد

آب يا شير : سه قاشق غذاخوري

گوجه‌فرنگي كوچك حلقه شده : 200 گرم

نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم

:

عدس را در قابلمه‌اي ريخته و حدود 25 دقيقه بپزيد. سپس كلم‌هاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد. روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقه‌هاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت 25 دقيقه بپزد.تخم‌مرغ‌ها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسه‌اي هم بزنيد و سبزيجات و گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.مخلوط تخم‌مرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد و با استفاده از يك كفگير مواد املت را به مركز تابه هدايت كنيد تا تخم‌مرغ‌هايي كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقيقه در فر بگذاريد تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه خوشمزه و مقوی

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

آموزش کامل طرز تهیه املت عدس خوشمزه و مقوی –

یوزرنیم و پسورد نود 32 ورژن 5

میهن دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *